O nas

Tiskarna z izkušnjami in strokovnim znanjem

Pozdravljeni! Sem Matej in z veseljem vam predstavljam našo tiskarno KissCut Print. Vse, kar počnemo, delamo s srcem – za naslednjo generacijo, za boljši svet in za zadovoljstvo vas, naših strank. Morda ste pričakovali, da boste brali le o naši tiskarni in načinu delovanja, o sodobnih strojih in postopkih, a nekaj je še veliko pomembnejše …


Bolj kot karkoli drugega smo namreč družinsko podjetje in z ženo nama je največji navdih je najina hči Manca. Zagotovo ste jo opazili, kako se v plašču superjunakinje podi po naši spletni strani, skoraj tako kot v naši domači tiskarni. Podobno je bilo z mano, pred več kot štiridesetimi leti, ko je moj oče točno tu odprl svojo prvo delavnico za dodelavo tiskovin, ki je delovala kar iz domače kleti, a je zanimanje tisti prostor hitro preraslo in preselili smo se v stavbo, kjer še danes tiskarno in delavnico vodim s svojo ženo Majo.

Če hočeš biti uspešen, moraš delati na dolgi rok. Če hočeš prejeti dobro storitev, se moraš obrni na tiste, ki to opravljajo že dalj časa. Če si naš kupec želi res najboljšo izkušnjo, naj se obrne na družinsko podjetje, ki je skozi desetletja dokazalo, da je zanesljivo, kvalitetno, prijazno in pošteno – nas.


Počaščena sva, da lahko nadaljujeva tradicijo skrbi in kvalitete, po kateri je bila naša delavnica znana že od samega začetka. Nikoli nismo bili največji, tega si niti nismo želeli, a vedno smo želeli biti v koraku s časom. Ko sem od očeta prevzel posel, sem poskrbel tudi za modernizacijo in razširitev. Stare tiskarske vatle sva z ženo nadomestila z digitalnimi napravami, strankam sva začela ponujati tudi tisk in digitalni tisk ter se potrudila, da imamo v delavnici stroje, predvsem pa znanje, ki ga ni mogoče najti drugod po Sloveniji. Medtem ko mnogi obrt dodelave in knjigoveštva opuščajo, jo midva širiva in modernizirava.


Tiskamo najrazličnejše izdelke: od brošur, nalepk za embalaže, do revij in knjig, med njimi tudi mnoge, ki so v naši državi dobro znane. V tiskarskih krogih smo najbolj poznani po uporabi PUR lepila, ki brošure in knjige z mehkimi platnicami naredijo bistveno kvalitetnejše od trenutnih alternativ ter po naši pripravljenosti, da prevzamemo skoraj kakršenkoli posel dodelave za tisk.
Zdaj se vam predstavljamo tudi na spletu, z novo spletno stranjo in novim imenom ter blagovno znamko. V ozadju je naša Manca, ki je zaenkrat še mlada, a vseeno že prava superjunakinja. Morda bo nekega dne, ko odraste, ona vodila našo tiskarno. Medtem pa v ospredje postavljamo ime sodobne digitalne tehnike, ki računalniško vodenemu stroju omogoča, da z natančnostjo kot je debelina lasu, izreže katerokoli obliko – KissCut.


Na ramenih stare generacije, v koraku s časom in s poljubom srčnosti, odgovornosti in kvalitete se trudimo, da bomo tudi v naslednjih desetletjih upravičili vaše zaupanje.


Z veseljem se bomo odzvali na vaša povpraševanja!

Storitve

Okensko zgibanje tiskovin

Zgibanje navodil za farmacijo

Vezava brošur z visokotopnim lepilom PUR – vezava z mehkimi platnicami

Dodelava tiskovin za tiskarne

Letaki, plakati

Zloženke

Katalogi, revije

Dopisni listi

Vabila, voščilnice

Zakaj izbrati nas?

Stranki prisluhnemo, ji svetujemo, da je tiskovina v skladu z njenimi pričakovanji, zato je zadovoljna z našim delom in se k nam vedno znova vrača. Tudi Vi ste lahko ena izmed njih!

Smo hitri, učinkoviti, cenovno ugodni

Prilagodimo se vašim željam

Uporabljamo samo najkvalitetnejše materiale

Imamo bogate izkušnje in znanje s področja

Delamo na vrhunski strojni opremi

Kdo nam je že zaupal?